Bröllop, fester och allt däremellan

Det är fel, löjligt och pinsamt att erkänna men jag är löjligt förtjust i Pete Doherty och hans musik. MEN absolut inte i den livsstil han förespråkar och där varje dag är en fest och då gärna en fest med div tunga droger, kraschade festvåningar samt andra mer eller mindre tvivelaktiga upplevelser.

 

Men som alla vi vanliga Svenssons så kommer verkligheten en dag även ifatt en kändis, Pete råkade tydligen nyligen ut för detta då han inte blev insläppt i USA utan snopet fick flyga hem igen. Detta pga tidigare fest och drog strul.

 

http://www.expressen.se/noje/extra/1.2025479/pete-doherty-utkastad-fran-usa

 

Men hur som helst så gillar jag verkligen hans musik, den är underbar och han är ju knappast den ende rockstjärnan som ser livet som en fest och anser att en del av arbetsbeskrivningen är att kvadda festvåningar och hotellrum. Tänker bla på han den där (kommer inte ihåg namnet) som med en stol pajjade allt från tv,n till fönsterrutorna i en svit värd jag vet inte vad.

Undrar hur det egentligen fungerar, en kändis som kvaddat alltför många festvåningar, var får denne sen sova. Blir det tält till slut tro ;)
Nä antar att man med stålar kan köpa sig fri från det mesta, även att bete sig som ett svin och strulande med fest droger. Men kanske dock inte de tunga drogerna, tänker då på hur många Hollywood kändisar som faktiskt åkt dir för bla rattfylla, droginnehav etc. Att de aldrig lär sig de stackars kändisarna.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed