Bröllop, fester och allt däremellan

Ribbåtar eller fallskärm blev till ballongflygning


skrivet den 10 jun av Tow, klockan:22:02
Oj, oj.
Har inte hunnit blogga på ett litet tag nu, har vart fullt upp med jobb, livet osv. Dessutom så fyllde min kära mor 60 år förra helgen och detta var vi ju tvungna att fira med råge
J Hela familjen hjälpte till för att planera en fantastisk weekend, vi lyckades dessutom hålla alltihop hemligt för mamma inför hennes stora dag. Vi började med en trevlig vinprovning på fredagskvällen och därefter en god middag på restaurang.
Vilka aktiviteter vi skulle ägna oss åt på lördagen (själva födelsedagen) hade vi ”tjaffsat” om en hel del då jag min pappa och min bror hade lite olika åsikter om detta.
Vi var allihop överens om att vi ville ge henne en upplevelsepresent men inte vilken. Jag som är familjens ”äventyrare” var helt inne på att hoppa fallskärm var en bra idé, tyvärr så köpte inte riktigt övriga medlemmar detta (kan iiiiiinte förstå varför). Brorsan ville att vi skulle hyra Ribbåt och åka, men inte heller detta föll vår kära far i smaken och han mumlade något angående att vi inte verkade ha någon lust att fira hans och mammas kommande födelsedagar med tanke på vad vi föreslog.
Men till slut så enades vi alla tre och det blev en upplevelsepresent i form av ballongflygning.
 Vi var med allihop och även om jag måste säga att ballongflygning inte direkt innehåller den ”fartupplevelse” som jag personligen gillar så var det ändå urhäftigt.  Sen på lördagskvällen åkte vi vidare till ett spahotell där vi beställt rum till söndagen.
Väl framme på spahotellet så började vi vår vistelse med ett fantastiskt bad och sen åter en kväll med god middag och gott vin. Söndagen ägnades åt div härliga behandlingar innan vi fram på eftermiddagen åkte hem till Lund igen.


Mamma var riktigt rörd och glad över sin helg (kanske inte minst glad för att det INTE blev varken fallskärm eller ribbåtar)

Men erkänn att man blir lite sugen på ribbåt http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/rib-nordic-lanseras-i-sverige-ribbaatar-med-marknadens-hoegsta-standardutrustning-411147

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed