Bröllop, fester och allt däremellan

Eller ja, egentligen vart den riktigt, riktigt bra om man bara ser det ur festsynvinkel. Men det är väl inte långt ifrån att jag funderar på att söka nytt jobb….

 

Var ju inte så jättelängesen det tog slut med mitt ex (som jobbar på samma ställe) och jag tänkte väl nånstans att nämnda firmafest kunde vara ett bra tillfälle att ”rub it in his face” då han betett sig illa mot mig.

 

Nå sagt och gjort, på festen ser jag plötsligt en Uuuuuursnygg kille som jag inte känner igen sen innan (vi är ganska många på jobbet) och får bara för mig att honom ska jag ragga upp!!!!!!! (Här någonstans borde jag påmint mig om att jag befann mig på en personalfest och inte på krogen, men jag och män alltså)

 

Först var det bara på skoj men i takt med att promillen höjdes blev det värre och värre, till slut så raglade vi omkring tätt omslingrade innan vi gick ut och tja gjorde lite saker som jag inte tänker nämna (ni får använda fantasin istället) på ett ställe utanför festlokaler där en del folk passerade bara en bit bort.

Jag var så fjortisfull (extremt sällan jag är det ska påpekas) att jag knappt kommer ihåg de sista timmarna av vår kära firmafest och tur är kanske det i ärlighetens namn för jäv*ar vilken ångest jag hade när jag vaknade morgonen efter och insåg (det jag kunde minnas) vad jag gjort kvällen före, usch lovade mig själv både att bli nykterist och gå i celibat…

 

Får väl trösta mig med att det finns de som är värre, hur kan man vara bara 23 år och festa sig helt sönder och samman som Lindsay Lohan gjort?

http://www.expressen.se/noje/extra/1.2024091/lindsay-lohan-fange-i-sitt-eget-hem


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed